Udveksling og Retur

Vi ønsker, at du er tilfreds med alle de køb, du foretager hos originalesmykker.com.

For varer købt på originalesmykker.com, returneres og udvekslinger accepteres inden for 30 dage fra leveringsdatoen. Varer skal være i ny ubrugt stand. Alle returneringer kræver den originale salgskvittering eller pakningsliste eller en kopi. Returneringer krediteres i den oprindelige betalingsform. Ring sizings kan ikke refunderes.

Desværre kan brugerdefinerede eller indgraverede genstande ikke returneres. Men hvis du opdager en fejl eller mangel i det emne, du modtog, bedes du kontakte os så hurtigt som muligt. Disse spørgsmål behandles fra sag til sag.

VENDER TILBAGE

Salgsposter skal returneres inden for 7 dage.

originalesmykker.com driver en hurtig 'no quibble' returneringspolitik. Hvis størrelsen ikke er korrekt, eller farven / stilen ikke er som forventet, og leverer de genstande, du returnerer, bliver ukorrekt og returneret til os i en salgbar tilstand inden for 30 dage efter køb, kan de returneres til en udveksling eller refusion.

**Salgsvarer skal returneres inden for 7 dage efter modtagelsen.

Udveksling på salg / salgsfremmende varer: Alle portoudgifter til afsendelse af udvekslinger på salgsposter eller varer modtaget som led i en kampagne vil blive opfyldt af kunden.

Du er velkommen til at prøve armbånd og ringe i et par minutter for at se om de passer .... men vær venlig at bære dem ikke. Sølv og guld er bløde metaller og er let ridset.

Vi tilbyder gratis en gratis udveksling * (ekskl. Udvekslinger på salgsfremmende og salgsartikler), yderligere udvekslinger vil medføre porto omkostninger.

*En lille afgift vil blive anvendt, hvis du ønsker at udveksle gave med køb eller salg.

Hvis du er i tvivl, bedes du kontakte os med eventuelle spørgsmål, og et af vores venlige og hjælpsomme team hjælper dig gerne. Kontortiden er mandag-lørdag 8.30-5.30.

UDVEKSLING

I det tilfælde, hvor du ønsker at udveksle en del af eller hele din ordre, dækker vi omkostningerne ved første instans og tilføjer et gebyr ved den offentliggjorte optagede leveringsfrekvens for eventuelle efterfølgende udvekslinger. originalesmykker.com offentliggør en dimensionering diagram PDF for at sikre den korrekte størrelse af ringe og armbånd er bestilt. Hvor den nye vare er billigere, refunderer vi forskellen. Hvor den nye vare er dyrere, bedes du kontakte for at arrangere betaling eller markere den relevante rubrik på returformularen.

Øreringe kan udveksles eller refunderes til køb på internettet, da vi vil levere disse i klare plastposer, forseglet med et sikkerhedssikringsmærke. Dette vil gøre det muligt for dig at se varerne og stadig gøre brug af vores fantastiske afkast- og udvekslingspolitik. Vi accepterer dog ikke disse varer til retur eller udveksling i tilfælde af synlig manipulation med etiketten eller posen på grund af hygiejniske årsager. Vi er glade for at tilbyde denne ekstra service til vores kunder, og vi hilser altid feedback om, hvordan vi kan fortsætte med at forbedre alle vores tjenester. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

GARANTI & REPARATIONER

 

Har mine PANDORA smykker en garanti / garanti?

PANDORA vil reparere eller erstatte produktionsfejl gratis i op til 2 år fra den oprindelige købsdato for sølv og guldsmykker. Bevar venligst din kvittering eller send det videre til gavemodtageren, da det oprindelige købsbevis er garantien. Hvis en kvittering ikke er tilgængelig, er et kreditkort eller kontoudskrift tilstrækkeligt. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Vær opmærksom på, at dele af træ, læder, glas og snore varer har en garanti på et år fra købsdatoen.

Hvis du bærer forfalskede charme eller charme af andre mærker på dit PANDORA armbånd, kan det unike gevindskæresystem skade og bortfalde garantien.

Garantien, der tilbydes på PANDORA-produkter, påvirker ikke dine juridiske rettigheder og leveres ud over disse rettigheder.

Hvad gør jeg, hvis mine PANDORA smykker bliver tabt eller stjålet?

Garantien giver dig ikke ret til udskiftninger eller refusion for tabte eller stjålne genstande. Vi anbefaler brugen af sikkerhedskæder på armbånd og forsikring er tilrådeligt på alle værdifulde smykker. Generel slitage, misbrug og tarnishing er ikke omfattet af garantien. Dette påvirker ikke dine lovbestemte rettigheder.

Mine PANDORA smykker er beskadiget. Hvad skal jeg gøre?

Vi anmodes høfligt om, at defekte eller beskadigede genstande købt hos originalesmykker.com bliver returneret til os under vores Repræsentationsafdeling for vurdering. Vi anbefaler at du kontakter os inden du returnerer varer til rådgivning vedrørende korrekte porto-metoder; Vi holder dig ajour med udviklingen i din reparation / udskiftning, og varen returneres til dig, når vurderingen / reparationen er afsluttet.

Kan mine PANDORA smykker repareres?

Dette afhænger af det krævede arbejde og vil blive vurderet efter vurdering af en godkendt juveler.

PANDORA tilbyder reparationstjeneste, herunder udskiftning af klemme, fastgørelse af klemmer, lodning, re-threading of charms, fjernelse af faste perler og spændingsklemmer og klemmer. Kontakt os venligst for et skøn.

Hvis dine smykker er uden for garantien, eller hvor der ikke er købsbevis, vil disse tjenester blive til en mindre pris.

Under visse omstændigheder er det muligvis ikke muligt at reparere de skader, der er forårsaget.