Pleje af PANDORA Smykker

I de fleste tilfælde tager rengøringen ca. 20-30 minutter, hvilket giver dig mulighed for at shoppe og se på de nye samlinger i mellemtiden. Når du er hjemme, skal du rense dine smykker ved blot at bruge lunkent vand med en smule opvaskemiddel. Ved hjælp af en børstet tandbørste kan du skrubbe smykkerne med opvaskesæbe og skylles derefter af med rent vand. Du kan også bruge en sølv poleret klud til at opretholde skinnet, som vi har til rådighed i vores butik.

Hold dine smykker væk fra sterling sølv rengøringsmidler, puljer, hot tubs og kurbade, da dette kan forårsage skade og skade på dine smykker.

Hvordan skal jeg gemme mine PANDORA smykker?

Når du ikke bærer dine PANDORA smykker, skal den opbevares og opbevares i en anti-tarnish taske, som vi har til rådighed i vores butik, eller i en plast lynlås taske. Dette vil medvirke til at holde dine smykker rene og holde det fra at tarnish.

Produkt brug og pleje

PANDORA tilbyder en spændende og fascinerende samling af smykker, der åbner utallige designmuligheder. Du kan kombinere stykker fra vores sortiment for at skabe et unikt udseende, der udtrykker din personlige stil og uforglemmelige øjeblikke. Hvert stykke er håndlavet i sterlingsølv, 14K og 18K guld med overlegen dansk design. Samlingerne distribueres af autoriserede PANDORA forhandlere.

Smykker Garanti
 
Alle PANDORA smykker produkter er dækket af en 1 års garanti, der dækker fabrikationsfejl

Hvis du bruger falske eller ikke-PANDORA-charme, kan du ødelægge PANDORA armbånd og annullere garantien. PANDORA erstatter, reparerer eller reparerer ikke et produkt, der er blevet brugt med ikke-PANDORA-produkter. Strækninger af PANDORA-kæder og armbånd betragtes ikke som en fabrikationsfejl. Udsæt ikke dine PANDORA-produkter for hårde kemikalier eller miljøer. Sølvstykker gives detaljer ved oxidation. Eksponering for hårde kemikalier eller miljøer kan ændre udseendet af dit PANDORA-produkt. Disse typer af kemikalier indbefatter, men er ikke begrænset til, flydende sølvpoleret, puljer, hot tubs og kurbade.

Generel slitage, misbrug og tarnishing er ikke dækket af garantien.

Plejeinstruktioner

Ægte smykkevarer giver varige minder og symboliserer de uforglemmelige øjeblikke i dit liv. Fordi ægte smykker opbevares i mange år, behøver de ædle metaller, sten og dyrkede ferskvandsperler vedligeholdelse og pleje.

Beskyttelse af dine smykker

Vi anbefaler, at kunder fjerner smykker før de går i seng eller deltager i fysisk aktivitet. Husk at smykker ikke må udsættes for klor- eller saltvand, da dette vil kaste udseende. Forsøg at forhindre, at dine kultiverede ferskvandsperler udsættes for vand og rengøringsmidler. Kultiverede ferskvandsperler må kun rengøres med en blød børste eller klud.

Rengøring af dine smykker

For at rense dine smykker skal du hælde en lille mængde mild sæbe i noget lunkent vand og bruge en lille, blød tandbørste. Tandbørster er ideelle til rengøring af smykker med mønstre, som ellers kan være vanskelige at rengøre. Hvis snavset er svært at fjerne, sug smykker i rent vand. Husk dog, at denne rengøringsmetode ikke bør bruges til at rense smykker med ferskvandsperler.

En sølv-polering klud er et godt værktøj til at gøre dine sølv smykker skinne igen, hvis stykkerne er blevet sløv. Det vil dog ikke fjerne ridser. Sølvpudder kan købes hos vores PANDORA butik eller din lokale guldsmed.

PANDORA er glad for at tilbyde smykker rengøringstjenester skræddersyet specielt til dine PANDORA produkter.

Opbevaring af dine smykker

Smykker bør opbevares væk fra naturligt sollys og varme i en beskyttende (foret) smykkeskrin eller en tarnresistent pose. Det kan også opbevares i en plast lynlås taske lavet af Mylar eller polyethylen. Brug aldrig polyvinylplastposer, som f.eks. Skraldespand, da de indeholder svovlforbindelser eller gummibeholdere, som vil gøre sterling sølv tarn hurtigere og kan også gøre sølv smykker sort. Gem ikke dine smykker på badeværelset.

Vær opmærksom på, at vores PANDORA hvide gaveæsker ikke er lavet til langtidsopbevaring, da de ikke er lufttætte, og det vil forekomme tarnishing over tid.

Årlig Service

Guld og sølv er bløde metaller og bæres med brug. Dette gælder for alle ægte smykker. Afhængigt af brugsgraden anbefales det, at dine smykker inspiceres mindst en gang om året af en guldsmed. Især er det vigtigt, at klemmer, monteringer og lodning kontrolleres.

Armbåndet

PANDORA armbåndet strækker sig over tid som vægt (fx charms) sættes på armbåndet. Kæden, der almindeligvis hedder en slangekæde, er lavet af mange små ringe, som snoet sig meget tæt ind i kæden. Når du køber et nyt armbånd, skal det være ret stramt. Der bør ikke være mere end et mellemrum mellem dit håndled og armbåndet.

Oxidation

Oxidation forsvinder med tiden. Hvor hurtigt afhænger af hvordan smykkerne behandles. Ting, der kan forårsage oxidation til at falme, er: sved, klor, parfumer, rengøringsmidler og sølvpuds. Oxidering, der falder, betragtes som normal slitage og er ikke en defekt. Vi anbefaler ikke at bruge sølvpoleringsvæske. Oxiderede (mørke) smykker har ikke fordel af at blive dyppet i sølvpoleringsvæske, da det ødelægger oxidationen.

Kultiverede ferskvandsperler

Kultiverede ferskvandsperler kan ikke modstå sølvpudse. Undgå kontakt med makeup, cremer, kemikalier og rengøringsmidler.

Emalje

Alle emalje er italiensk lavet uden glas, hvilket gør det mere holdbart.

Læder

Læder er et naturligt produkt, der vil drage fordel af omhyggelig beskyttelse. Må ikke anvendes i vand eller andre væsker, som kan forårsage misfarvning. Læder kan strække og slappe af med tiden; strækning er ikke en defekt i dette produkt. Som et naturligt træk ved ægte læder kan du mærke forsigtige skygger og variationer i farve. Du kan også opleve en forandring i skyggen af læderet på grund af olier i huden og tilføjelsen af charme til armbåndet eller halskæde.

Brug med maksimalt 7-10 charms. Når du tilføjer charme til det nye læderarmbånd, skal du sørge for at holde læderarmbåndet stabile og dreje charmen på armbåndet. Pas på ikke at dreje læderdelen af armbåndet, når du tilføjer charme, da læderet kan blive beskadiget.

Farvekabler

Farvekabler er lavet af syntetiske fibre, som kan blive beskadiget eller misfarvet, hvis de er nedsænket i vand.

Hvordan vores PANDORA smykker er lavet:

PANDORA leverer håndlavede og moderne smykker, der er lavet af solid sterlingsølv og 14k og 18k guld. De fleste stykker vil have værdifulde og / eller halvædelsten for at tilføje farve og glimmer og for at forbedre udseendet af hvert stykke. Hvert enkelt smykke går igennem 30-50 sæt hænder, før PANDORA sender det ud og tillader derfor hvert stykke at være unikt og anderledes.

Forstørrelse af PANDORA armbåndet:

Den bedste måde at vide, hvilken størrelse armbånd du skal bruge, er at indpakke et målebånd tæt på dit håndled og tilføje 1 tommer til målingen. Så finder du den nærmeste armbåndstørrelse, og det er den størrelse der passer bedst til dig. Du vil have armbåndet lidt løs, for når du fortsætter med at føje til armbåndet, tager charmerne plads og får armbåndets inderside til at blive lidt strammere.

Sådan fungerer PANDORA armbåndet:

Hvert armbånd er opdelt i 3 sektioner ved at bruge et patenteret gevindskæresystem i hele armbåndet. De fleste af charmerne har et gevindskæring system inde i, som gør det muligt at sno stykkerne på armbåndet. Armbåndet har 2 hovedtråd i midten af armbåndet, hvor du ideelt set placerer 2 clips. Formålet med klip er at holde charmen på plads og ikke få dem til at rulle gennem hele armbåndet.

Den måde du åbner armbåndet på er ved at glide din negle ind i krøllen, som ligger mellem "P" og "A" og skubbe ned på den. For at lukke armbåndet skal du sætte den lille svampespids ind i vuggen og bare klemme siderne sammen, indtil du hører låsen.