ØRERINGE

PANDORAs sortiment af øreringe er håndforarbejdet i køligt sterlingsølv, luksuriøst 14 kt. guld og den innovative sartrosa PANDORA Rose-metalblanding.

ØRESTIKKER

Ørestikker er det ultimative must-have i enhver smykkesamling, og PANDORAs ørestikker fås i et væld af forskellige designs. Sortimentet af ørestikker består af smukke og feminine motiver, der spænder fra det klassiske til det moderne, kombineret med søde og cool ikoner, så der er noget for enhver smag og anledning.

DRÅBEØRERINGE

Pift dit dag eller aften look op med PANDORAs håndforarbejdede dråbeøreringe. De unikke og feminine designs er smukt udført i ædelmetaller – kølig sterlingsølv, varm 14 kt. guld og sartrosa PANDORA Rose – og skaber med det samme et flatterende look, der forlænger halsen og smukt definerer kæbelinjen.

KREOLER

PANDORAs sortiment af smukke kreoler omfatter både klassiske signatursmykker og moderne designs. De slanke og tidløse kreoler er fremstillet i allergivenligt sterlingsølv, 14 kt. guld eller PANDORA Rose af høj kvalitet, og er håndforarbejdet med fine detaljer.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4