PANDORAs smukke Disney smykkesamling med Mickey og Minnie er en fantastisk måde at være stilfuldt på, mens du nyder og fejrer de DISNEY-figurer, du kender og elsker.

Den smukt designet PANDORA DISNEY Collection er inspireret af nogle af Disneys mest elskede figurer. Fra ikoniske billeder af Mickey Mouse og Minnie Mouse til tegnene elsker du som Elsa, Olaf, Ariel fra Disney Classics som Frozen, Beauty and the Beast og mange mange flere. PANDORA Disney-kollektionen er både på trend og nostalgisk, den perfekte tilsætning til ethvert PANDORA charmarmbånd.

Den nye Disney PANDORA smykker samling indeholder sterling sølv og 14K guld smykker, der inkorporerer kvaliteten og håndværk PANDORA med eventyr design af disney.

Et stort antal af de nye stykker, herunder sterling sølv karakter dangles, kan tilføjes til et PANDORA armbånd eller båret på en halskæde til et strejf af klassisk Disney-stil. For eksempel, de håndblæste Murano glas charme med legende Mickey Mouse detaljer og Minnie Muss signatur stil, klassikerne tilføje pops farve og mønster til halskæder, armbånd og armbånd.

PANDORA har introduceret nye pavé charms som en del af samlingen, Mickey og Minnie dangles, smukke sterling sølv karakterklip og en openwork charme med den øjeblikkeligt genkendelige silhuet af Mickey Mouse.

Mind de aspirerende elementer i både PANDORA og Disney mærkerne med de to-tone "Believe" og "Dream" openwork designs og et sterling sølv "Be Magical" hjerte.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3