HALSKÆDER

Halskæder fra PANDORA er fremstillet i ægte sterlingsølv, massivt 14 kt. guld eller det innovative, sartrosa PANDORA Rose og passer perfekt til dit valg af vedhæng – eller som enkle og stilfulde signatursmykker til hverdagsbrug.

VEDHÆNG

Fra klassiske perler til farverige månedssten – PANDORAs sortiment af smukke vedhæng har noget til enhver kvinde og enhver anledning. Kollektionen af halskædevedhæng er fremstillet i sterlingsølv, 14 kt. guld og PANDORA Rose, og spænder fra naturinspirerede, feminine blomster og glitrende snefnug til symbolske knuder, overdådige sten og symbolske motiver.

HALSKÆDER MED VEDHÆNG

Med deres uovertrufne skønhed er PANDORAs halskæder med vedhæng det ultimative inden for elegant smykkedesign. Halskæderne med vedhæng er fremstillet i PANDORAs smukke udvalg af metaller – køligt sterlingsølv, varmt 14 kt. guld og det innovative, sartrosa PANDORA Rose – og er et godt eksempel på brandets stærke fokus på kvalitet, dygtigt håndværk og skønhed.

KÆDER

De smukke kæder fra PANDORA er fremstillet i ægte sterlingsølv, massivt 14 kt. guld eller det innovative PANDORA Rose, og passer perfekt til dit valg af vedhæng – eller som enkle og stilfulde signatursmykker til hverdagsbrug.

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Sorter faldende
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3