Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Formålet med denne fortrolighedserklæring er at informere dig om de typer oplysninger, vi måtte indsamle om dig, når du besøger vores websted, hvordan vi bruger disse oplysninger, og om vi offentliggør disse oplysninger til nogen.

 

Hvilke oplysninger vi indsamler og hvordan vi bruger det

Eventuelle oplysninger, vi indsamler på vores websted, falder generelt ind under kategorien Personligt identificerbar information.

Personligt identificerbare oplysninger: Dette refererer til oplysninger, som lader os vide specifikt, hvem du er. Generelt kan du besøge vores hjemmeside uden at fortælle os, hvem du er eller afslører nogen personligt identificerbar information.

 

Deling af dine oplysninger

Medmindre andet er angivet i denne fortrolighedserklæring, sælger vi ikke, handler, udlejer eller på anden måde genudsender personligt identificerbare oplysninger, vi indsamler online, medmindre vi har din tilladelse. Eventuelle personligt identificerbare oplysninger, du giver os, vil blive brugt til dine køb og opbevares i kopi af den oprindelige faktura samt i vores databasesystem, som genererer vores fakturaer.

Fra tid til anden kan vi være forpligtet til at levere personligt identificerbare oplysninger som svar på domstolsordre, stævning eller offentlig undersøgelse. Vi forbeholder os også ret til at indberette til retshåndhævende myndigheder alle aktiviteter, som vi i god tro mener at være ulovlige. Vi kan frigive personligt identificerbare oplysninger, når vi mener, at en sådan udgivelse er rimeligt nødvendig for at håndhæve eller anvende vores begrænsede garanti eller for at beskytte andres rettigheder, ejendom og sikkerhed.

 

Links til andre hjemmesider

Links til tredjepartswebsteder kan kun leveres til dine oplysninger og bekvemmeligheder, eller at give yderligere oplysninger til forskellige andre varer og tjenester. Hvis du bruger disse links, vil du forlade vores hjemmeside. Denne fortrolighedserklæring dækker ikke informationspraksis for de websteder, der er knyttet til vores websted, og vi kontrollerer heller ikke deres indholds- eller privatlivspolitikker. Vi foreslår, at du omhyggeligt gennemgår privatlivspolitikkerne for hvert websted, du besøger.

 

Ændringer i denne erklæring

Eventuelle opdateringer eller ændringer i vilkårene i denne fortrolighedserklæring vil blive offentliggjort her på vores hjemmeside og datoen for den nyeste version, der er angivet nedenfor. Venligst tjek igen ofte, især inden du sender personligt identificerbare oplysninger på vores websted for at se, om denne fortrolighedserklæring er ændret.

Ved at bruge vores websted anerkender du accept af denne fortrolighedserklæring i kraft på tidspunktet for brug.

 

Betingelser for brug

Acceptabel brug af www.originalesmykker.com

Velkommen til hjemmesiden til www.originalesmykker.com. Denne hjemmeside ses bedst ved hjælp af en moderne browser. Brug af denne hjemmeside tilbydes til dig, når du accepterer disse brugsbetingelser og andre meddelelser, der er offentliggjort på denne hjemmeside. Din brug af denne hjemmeside eller ethvert indhold, der præsenteres på alle områder af hjemmesiden, indikerer din bekræftelse og aftale om disse brugsbetingelser og andre meddelelser, der er offentliggjort på denne hjemmeside. Hvis du ikke accepterer at være bundet af og overholder alle ovenstående, kan du ikke få adgang til eller bruge vores aktuelle informationer, tjenester eller websider. Vi foreslår at udskrive en kopi af hver af disse dokumenter til dine optegnelser.

originalesmykker.com har ret til efter eget skøn at ændre, tilføje eller fjerne vilkår og betingelser i disse Vilkår for brug uden varsel eller ansvar over for dig. Eventuelle ændringer af disse brugsbetingelser skal ske straks efter udsendelsen af sådanne ændringer på denne hjemmeside. Den nyeste version af disse Vilkår for brug kan altid findes på originalesmykker.com. Du accepterer at gennemgå disse brugsbetingelser fra tid til anden og er enige om, at enhver efterfølgende brug af dig af denne hjemmeside efter ændringer i disse Vilkår for brug udgør din accept af alle sådanne ændringer. Disse Vilkår for brug blev senest ændret den 20. marts 2016.