Forsendelsesinformation

Velkommen til www.originalesmykker.com - hjemmet til smukke pandora!

Du kan forvente at finde et fantastisk udvalg af charme, halskæder, ringe, øreringe, ure, armbånd og tilbehør - og med både mænds og kvinders smykke kollektioner til rådighed, har vi et fantastisk udvalg af smykker, der passer til enhver stil.

Forsendelse

Vores virksomhed vil tage den hurtigste overførsel af verden, herunder EMS, DHL. De fleste af ordrer sendes via International Express Mail Service og normalt ankommer inden for 1 uge. Vi er en professionel online forhandler og samarbejder med EMS lang sigt. Alle ordrer er forsikret for det fulde købesummen, og kan spores på EMS Website

Sørg for at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme
Alle pakker er sendt inde i en anden kasse
Mens for engroshandel, bedes du kontakte os! Gratis forsendelse og stor rabat kan tilbydes.

Leveringstid

Modtagelse af internationale ordrer tage 7-12 hverdage. Generelt er den samlede behandlingstid og forsendelse er lig med den samlede leveringstid. Behandlingstiden andrager sædvanligvis fra 24 timer til 2 dage. Behandlingstiden omfatter modtage din ordre, sender oplysninger til den relevante lager, pakning og forsendelse af varen til. Efter endt behandling, ekspeditionen begynder. Transport tid er transittiden ekspreslevering fra lageret til din leveringsadresse.

International Forsendelse

Vi tilbyder ekspreslevering med forsikring og bekræftelse sporing forsendelseskasse. Det tager normalt 5-12 arbejdsdage for levering. 24-72 overarbejde til forarbejdning tid og kan tage op til 72 ekstra timer hvis vi har brug for at kontakte betaling processor til kreditkort verifikation.

Vi vil ikke være ansvarlig for at opkræve told gebyrer i hvert land. Vi opkræver fuld skibsfart pris for alle afkast og international handel.

* For pakker, der ikke opkræves eller returneres på grund af ufuldstændig adresse, vil den faktiske forsendelsesomkostninger blive fratrukket restitution.
* Hvis din ordre ikke ankommer til tiden , kan der være forsinkelse grundet kompensation behandling tilpasset dit land. Du er velkommen til at kontakte os for at hjælpe dig med at finde din pakke til enhver tid.

Der er ingen bedre tid til at forkæle dig selv eller din elskede til nogle smukke smykker.

Her ønsker vi vores kunder at vide, at du er værdsat.
Gå ikke glip af - køb med os i dag!